Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 5 de juny del 2016

Un shopping night amb més vendes


La 4 edició del Shopping Night del Vendrell ja es història. Al principi unes 4 gotes va intentar desmuntar la màgia de la festa, però la gent va sortir igual desafiant aquest pluja vinguda en mal moment. Alguns portaven paraigues. Des de les 8 de la tarda els carrers i places ja estaven força plenes, encara que hi havia espais un xic més buits com la part final de la Rambla on van plantar 4 paradetes i un toro mecànic. 
Per la meva sensació no s'ha arribat a tenir la gent del primer i segona edició del shopping perquè recordo que a vegades caminar en algun carrer era força agobiant però si que s'ha superat el petit descens de visites de l'any passat. Enguany s'ha treballat molt i molt bé amb les xarxes socials durant tot el dia calentant l'ambient i també durant la festa.
Els llocs de menjar com la pl. de la Garrofes i la pl. del Centro s'han emplenat, però enguany hi havia més gent a les botigues i s'intuïen més vendes per les bosses que portaven la gent. Alguns establiments es van guardar el secret dels seus descomptes fins el darrer moment. Jo crec que això s'hauria de donar a conèixer abans perquè potser si que algú hi va a veure que li diuen però altres poden optar per no anar-hi i fer una altra cosa. Altres van posar preus una mica carets pel que oferien i la gent no és tonta. Són coses que s'han d'anar polint o la gent ja fa la seva pròpia selecció natural. Al principi a les 8 hi havia més gent, però després va baixar una mica i a quarts d'onze va tornar a notar-se més gent als carrers. Suposo que la gent va anar a sopar. La combinació amb el Borinot va estar molt bé, però hi ha coses que s'haurien de polir. Quan estàvem sopant a la pl. del Centro se sentia molt olor de pólvora de l'encesa de la pl. Nova. Jo crec tot això s'hauria d'anar polint si en el futur es volen fer maridatges d'aquest tipus. Es veien papereres plenes a rebossar  i contenidors buits. Això ja passa.  Les paradetes a la Rambla, un xic massa allunyades del centre del Shopping night. Haurien d'estar més cèntriques.
La gràcia és que aquesta festa els comerciant se l'han fet seva i cadascú hi aporta el seu granet de sorra i per això és popular.  No calen ni grans artistes ni grans projectes, només ganes i deixar-se portar per l'ambient popular que és el que regna als carrers. Llàstima de la pluja, però jo crec que va ser una gran shopping night. Enhorabona a tots els qui ho heu fet possible des del CIT, comerciants, Borinot i persones i clients que han passejat, comprat, consumit i participat en aquesta festa major del comerç vendrellenc. Estarem a l'espera d'una nova edició amb noves sorpreses i només un protagonista: la gent del Vendrell