Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 22 de juny del 2018

Nerea Bassart uenix la seva força i la seva veu amb el productor Skurly




El productor musical Skurly presentarà el proper 25 de Juny un tema nou anomenat “Stay With You”, una cançó del gènere musical Tropical House que compta amb la col·laboració de la cantant Nerea Bassart. La publicació serà a través del canal Heroboard, a la plataforma web Youtube.
Skurly és un productor musical nascut a Barcelona que actualment viu a Palau-Solità i Plegamans. Es centra en la producció de música Tropical House i derivats, amb un estil únic, refrescant i original. Va començar amb aquest món a l'edat de 16 anys, quan es va matricular en un curs de producció de música de Plastic. La seva primera cançó, una remescla de la cançó " Ruben Young & Classified - Bad Habits",  va obtenir el suport de la discogràfica Panther’s Groove. Mesos més tard, va publicar un altre remix, aquesta vegada de la cançó "Selena Gómez, Marshmello-Wolves ", aquesta vegada amb el suport dels canals de Youtube "Just Chill" i "Jeanbox Boots", que la van pujar al seu canal i entre els dos té més de 2000 visites.
Nerea Bassart és una cantautora del Baix Penedès amb un disc al mercat ("Lucid Dream", Agost 2017) i un nou Ep ("Something in the bone", Febrer 2018). El seu projecte personal té una sonoritat acústica, tot i que alhora ens remet al rock anglosaxó. Ha estat guanyadora del concurs Palau Ressona (2018), un esdeveniment dut a terme a Palau-Solità i Plegamans que va servir per a què els dos artistes es posessin en contacte.
Ara, després de mesos d'esforç, Skurly i Nerea Bassart presenten conjuntament el tema anomenat "Stay With You", una cançó que transmet alegria i tranquil·litat, amb un ambient exquisit i vocals poderoses.