Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 31 de març del 2020

19è dia. El temps convida a estar a casa

Avui és el 19è dia que estem confinats. La cosa sembla ser que anirà una mica més lluny de setmana santa, potser a finals d'abril. Ningú ho sap a veure com evoluciona tot plegat. Avui ja estem al darrer dia del mes de març, un mes raro en què fa fred, ha fet bons dies i també ha nevat a cotes baixes d'uns 600 metres. Tot aquest dia gris ajuda a què estem a casa. No és el mateix com el passat diumenge que feia un dia esplèndid. Sembla ser que ja estem arribant a la famosa curva. A veure si ho fem aviat i podem anar enrere. Si que hi ha gent confinada a casa, però hi ha moments que per l'Av. Baix Penedès hi ha un trànsit més considerable que el que es podia considerar en aquestes dates. No sé si la gent va a comprar als supers o simplement va per altres fins. Molta gent qu va pel carrer van amb mascaretes i guants, de mica en mica hi ha més gent que va amb la cara protegida.
La situació actual ha demostrat que cada país europeu va a la seva i que els polítics de l'Estat no han tingut valor de tancar-ho tot des del principi i si s'hagués fet aquesta política dràstica des del primer dia otro gallo cantaria.
Ahir van estrenar a Tv3 una segona temporada de les Noies de l'Hoquei. A mi m'agradava més Crims. Em vaig comprar el llibre i el vaig devorar en un plis plas. No hi ha propaganda de llibres ni de mones. La gent a caseta. Ja ho estem assumint.