Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 2 de juliol del 2020

111 dies en nova normalitat i obro compte a Netflix


Portem 111 dies en aquesta nova normalitat. Avui cansat de la tele general i sobretot a l'estiu he obert un compte de Netflix per poder desconnectar de les xorrades de sempre i poder veure allò que vull. Les teles s'entossudeixen en mostrar allò que elles volen, però potser tu vols una altra cosa llavors, arriba un punt que et cansa tanta més del mateix i he obert aquesta nova gran plataforma de material. Ahir ja vaig veure la darrera de l'Almodovar que em vaig perdre al cinema. Aquí ho tens tot, per 8 euros al mes i pots triar i remanar. A mi no m'agrada el futobl, llavors ideal. Quan et canses doncs algun llibre i anar fent.
25 administradors de la festa major han demanat més suport institucional després que els tinguessin per fer la feina bruta i res mes. No tenien ni compte corrent per poder anar pagant el que contractaven i el que rebien d'ajudes i venda,. A més aquest protocol que es van treure entre quatre colegues es va aprovar d'una forma il·legal i per tant no és vàlid. Estaven amb el cul a l'aire. Suposo que al final ho contractarà una empresa com s'ha fet durant molts anys d'una manera discreta o indiscreta. Tot està inventat i els polítics no volen problemes.
Avui han robat a Intersport Olaria del carrer Sant Magí amb una pedrada han rebentat el vidre i cap adins. Estem vivint un seguit de robatoris que ja comença ser preocupant al Vendrell. Seguim endavant.