Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 12 de juny del 2007

Albinyana, poble per visitar

El meu poble Albinyana, no te ni grans monuments, ni una gran església, ni gaires personatges famosos, però te totes aquestes coses que busques quan vols veure alguna cosa diferent. Un poble que encara conserva la manera de viure de fa 50 anys amb gent a la fresca, carrers tranquils, aigua bona de manantial. Un poble penedesenc per descobrir encara que les seves qualitats estan diluïdes en els seus veïns i el seu entorn natural.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb gent com tu, qui necessita un regidor de turisme?. Has pintat Albinyana encara més idil.lic del que és.Es veritat que encara és un dels pocs pobles ón quan camines et sents les passes ressonant a les llambordes, i pots desitjar bon dia a la gent i ser correspòs encara que no et coneguin de res.Que sigui per molts anys.

EUiA El Vendrell ha dit...

Hooola miquel !

Se que no soc el mes apropiat per doanr consell en aixo dels blogs, pero se que hi una manera de que la data de la entrada i lo dels comentaris sorti en català, jo el vaig camviar, pero no hem recordo com...jeje!

Salut !

Alfredo

Anònim ha dit...

JA HO CREC QUE ES EL MILLOR POBLE DE L'ENTORN. Una joia que cal conservar.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el que s'ha dit d'Albinyana. Des de l'empedrat dels carrers fins a la manera de ser dels habitants, passant pels presseguers de l'entrada, la petita ermita de Sant Antoni o les fonts d'aigua fresca, en especial als correfocs; fan que s'hi estigui tranquil i còmode i es pugui disfrutar d'una manera de viure que manca a la societat actual. En resum: Albinya fa goig!