Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 23 de juny del 2007

Els Laxen a Coma-ruga, un concert per recordar

La nova formació dels Lax "N" Busto es va estrenar ahir a la nit a la platja de Coma-ruga davant un nombrós públic que no va parar d'animar a aquesta nova formació que va oferir quasi tots els èxits del seu darrer CD i va repassar els seus himnes de tota la vida. Tot i que al principi va haver-hi algun problema amb la taula el concert va estar molt animat i fins al final el nombrós públic que allí estàvem s'ho va passar pipa. El dia 20 de juliol estaran gratis a Santa Margarita i els Monjos i al final d'agost aTorredembarra. Aconsello que no us ho perdeu perquè realment encara que ja porten més de 20 anys sobre l'escenari saben connectar des de la primera nota amb el públic. Ahir es podien veure els primers admiradors que encara hem anat seguint tota la seva evolució i els nous que s'han anat afegint amb el temps. Era un concert de pares i fills que no va decebre a ningú. A la barra hi havia massa gent, però van anar capejant el temporal. Jo preferiria que els refrescs se servissin amb envasos individuals i no anar tirant de les ampolles de dos litres. La veritat és que no queda gaire bé.
Divendres que ve un altre concert presuntament inolvidable a la platja de Calafell amb la Cabra Mecànica. Mentrestant avui dissabte tenim una cita amb els Tremendos que són els mateixos que The Companys però amb versions i els Buhos. Crec que pot estar molt bé i alli a la platgeta és un marc incomparable. Ens veiem. No us ho perdeu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs sí, ja m'ho han dit que finalment va despegar amb molta marxa i animació i que el resultat final va ser de notable... Peeeero com ve has dit, aquest era un concert on haviem molts pares i fills d'edats diverses. I l'endarreriment en l'inici de 3/4 d'hora i l'aturada d'1/4 d'hora només començar a cantar va ser la rematada final perquè els nens renuncièssin a quedar-se. I M'HO VAIG HAVER DE PERDRE!!!
Segur que la nota final és de notable, però espero que a Torredembarra siguin més puntuals per tal que pugui gaudir-ho de principi a fi.