Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 26 de juny del 2007

No ens podem queixar dels concerts

La veritat és que vivim en una comarca agraciada amb això dels concerts gratuïts. Aquí en poc temps han vingut els Lax N Busto, la Cabra Mecànica, Reincidentes, els Tremendos, els Estrenos i sense pagar ni un duro. Està bé que aquest tipus de concert siguin gratuïts i beneficiïn a tothom. Algú sempre pot treure partida dels diners que es recullen a la barra i dedicar-ho per alguna entitat cultural o alguna història d'aquestes. Que aquest invent duri i cada dia vinguin més i millors grups. El públic segurament respondrà com fins ara. Endavant cultura de la música gratis. Es beneficiós per tothom.

1 comentari:

JG ha dit...

Hola. Estic d'acord amb tu que s'han de fer concerts gratuïts perquè tothom se'n beneficiï, ja que a la societat que vivim està clar que tothom no es pot permetre pagar la música i la cultura.
Ara bé, que l'Ajuntament (o administració pública, si vols) fianciï la cultura també té un límit. Amb això vull dir que la cultura també ens hem d'acostumar a pagar-la de la butxaca, ja que és així també com es valoren les coses en el fons. Si observem els països europeus que ens envolten, veurem com quasi bé tota la música és pagant, ja que la gent ho valoren realment com un producte cultural i enriquidor, i no els fa pal pagar-la perquè també tenen una cultura musical potser més avançada. Als països mediterranis potser no estem tan acostumats a pagar la cultura.

Per exemple, m'agradaria saber quina afluència tenen els concerts de l'Auditori Pau Casals...