Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 20 de setembre del 2007

Alcalde exemplar al Baix Penedès

Un dels alcaldes del Baix Penedès que cobra uns 900 euros al mes va demanar als seus treballadors veure les nòmines. Al veure la penúria de tres d'ells va decidir repartir una part del seu sou amb aquests currantes de la casa gran. Això si que és un bon exemple. A veure si te imitadors o només serà la nota curiosa del municipis de la comarca. Una pista: no és dels més grans ni dels més petits. Fins aquí puc llegir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé el gest,llastima que tots aquests assessors del vendrell , la major part dels quals no té cap mena de preparació per la feina que fa no tinguin el mateix gest, per humiltat, per reconeixer que no tenen cap mena de preparació per guanyar el que guanyen! Miquel a veure si aconseguim més figures exemplars,

Què t'anava a dir ha dit...

Si tens tota la raó. Unes de les persones exemplars són els pares amb fills joves esportistes que a més de pagar la quota del club han de portar els seus fills amunt i avall i han de sufragar unes despeses adicionals. Com a molt surten als mitjans de comunicacions locals. Jo realment els admiro el que fan pels seus fills. M'agradaria ser com ells.