Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 16 de setembre del 2007

Trobada de fans a Lax "n" Busto a Sant Jaume dels Domenys

Al final, les fans delsLax "n" Busto faran una trobada a Sant Jaume dels Domenys. És trist que no hagi estat el Vendrell el que li hagi fet aquest honor. Però ja ho diuen que ningú és profeta a la seva terra. La cita és el proper dissabte 10 de novembre. Aquest esdeveniment s'acompanyarà amb un dinar de les fans on també hi prendran part els membres del grup. Si voleu més informació ja ho sabeu aneu a la web http://www.laxnfans.com/. Una iniciativa que no em queda més que felicitar i espero que altres ajuntaments també segueixin la proposta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Escrivim per desmentir la vericitat d'aquesta notícia. En absolut, els Lax'n'busto no tindran cap carrer, si a Sant Jaume, ni enlloc de moment. El que sí que es durà a terme a Sant Jaume dels Domenys, és la primera trobada del club de fans oficial de la banda, el proper 10 de Novembre.
Demanem siusplau, la retirada d'aquesta notícia de la xarxa, així com que l'autor rectifiqui i desmenteixi la notícia.
Per qualsevol aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
webmestre@laxnfans.com
Gràcies!

Què t'anava a dir ha dit...

Primer de tot vaig posar que Sant Jaume dedicaria un carrer als Laxen. Vaig treure la informació d'internet, però ara no ho he pogut trobar. En realitat només hi haurà una trobada. Si algú també ha llegit la versió del carrer doncs es mentida. Disculpeu les molèsties, però la meva font no era del tot certa.