Enguany LLeida celebra la capitalitat de la Cultura Catalana amb un seguit d'activitats culturals que seran els protagonistes de la capital de Ponent durant tot aquest any fins el proper Sant Jordi. Una dels elements que hi trobo a faltar en l'àmplia programació és algún acte dedicat a la gastronomia i a la varietat que existeix a la cuina mediterrània. Agermanar plats com el xató, els cargols a la llauna, cassola de tros i altres en una mateix acte serviria perquè tots plegats poguem conèixer una mica més de la nostra gastronomia que també és cultura.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada