Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 13 de maig del 2008

Una festa major de Lleida molt aigualida

Feia dies que pronosticaven pluja per la festa major de Lleida. En la darrera setmana van repartir els llibrets amb tot el programa. Resulta que en cap lloc del programa hi posava on es faria en cas de pluja, enguany que semblava cantat. Clar la gent no sabia on anar. No era una pluja intensa d'aquella que no et deixa sortir al carrer. Plovia però per anar d'un lloc a un altre tampoc no era tan incovenient. Però ningú sabia que passava. Alguns actes sembla que es van anul·lar, però altres es van fer en llocs desconeguts. Alguns apunten que el problema és que Lleida no té espais alternatius coberts per donar sortida al problema de la pluja. Doncs que es posi quin es farà i on i quin es deixarà de banda.
Enguany el cartell no era engrescador, almenys per mi. Podiem destacar els Lax "N" Busto i Loquillo amb el seu nou àlbum. Amb els laxen vaig gaudir com un camell perquè encara que no han tret nou àlbum van repassar molts dels seus primers èxits i la cosa va estar molt animada. Loquillo era per mi un mite que no havia vist mai en directe. El més bo va ser al final quan va tocar peces antigues, perquè el nou que fa la veritat és qué és molt fluix i ja està una mica despenjat de tot això.
El grup de versions d'Abba que va tocar juntament amb Loquillo la veritat que no ho feien gaire bé. Era poc animat. La cosa prometia, però es va quedar en una promesa sense contingut.
La propera setmana amb la desfilada de Moros i Cristians diumenge espero que la capital de la Terra Ferma s'ompli fins el castell. Que faci bon temps.
També és una llàstima que les flors que posen a la plaça Sant Joan en l'ofrena floral desapareguin un bon punt s'han posat. S'haurien de guardar en algun lloc un parell de dies, perquè no s'aprofiten gens ni mica. Bé. Si algú sap quin és el seu destí final que ho digui que ho desconec.