Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 15 de desembre del 2008

Calafell em meravella

Ahir vaig descobrir el carril bici de Calafall. Va de la rotonda de l'antiga N-340 a l'estació de tren. No és ni ample per passar una bici amb condicions mínimes de seguretat i els cotxes també han d'anar en compte perquè la calsada queda estreta. Tot plegat una mica cutre que serveix per dir que hi ha carril bici però dubto de la seva funcionalitat. A la rotonda que hi ha al mig del carril bici hi han posat per la nit llums blaves. Sinó ho saps sembla que hi hagi un control de policia i res. No han tingut una idea més bona que posar llums blaves. Tot plegat bastant patètic.

3 comentaris:

Beatriz Durán ha dit...

T'has fixat en el que separa el carril bici del dels cotxes? Hi ha una mena de pivotets de color negre. He vist diferents coches "menjant-se" alguns i tampoc és molt segur tenint en compte l'amplada de la calçada que comentes.

Lo de les llums blaves... Tens molta raó.

Jordi Voltà ha dit...

Una gran quantitat de "cuques" dels terre ja no hi són, se les ha endut el...trànsit.

Tal com dieu és molt estret i el recorregut total d'uns 300 metres (anada i tornada), però ja no podem dir que no tenim carril bici.

Respecte a les llums, efectivament, des de la rotonda sembla que hi hagi un control. He vist cotxes que modifiquen la trajectòria en adonar-se'n de la il·luminació.

Però ja sabeu que l'slògan diu: "Calafell, el somriure del Mediterrani"...o potser diu: "Calafell, som el riure del Mediterrani"...ara no ho recordo bé.

Pipo ha dit...

A la Beita: Jo mateix m'he menjat un parell de vegades aquests pivots amb el cotxe.
Al Jordi Voltà: Jo crec que més aviat es el segón slogan: "som el riure del Mediterrani"
Tenim molta paciència els residents a Calafell, Segur o qualsevol de les seves urbanitzacions