Ahir vaig anar a menjar xató a un restaurant de la platja del Vendrell i la veritat és que era molt insípid. No tenia cap gust quan en realitat és tot el contrari. Jo crec que s'hauria de passar revista als restaurants que en serveixen per donar unes garanties mínimes. En aquest cas posar una enganxina per certificar el plat. Això no és farà mai perquè la ruta del xató no deixa de ser una cosa comercial i entre els comerciants no es fan la guitza, almenys ho fan més dissimuladament.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Això no ho farà mai la Ruta del Xató però això no exclou que no ho pugui fer qualsevol altra entitat, pública o privada, que vulgui vetllar per la garantia i el patrimoni en tots els sentits que representa aquest plat. Una secció gastronòmica de l'Institut d'Estudis Penedesencs podria fer aquesta certificació. Aquí llenço l'idea...
Tens tota la raó i desgraciadament hi ha massa restaurants que "es pensen " que fan xató.
Publica un comentari a l'entrada