Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 2 de desembre del 2008

El futur de PxC és força optimista encara que alguns no ho vulguin reconèixer

Un vendrellenc anirà a les llistes de PxC per ser diputat al Parlament del Vendrell. No crec que facin gaire gran cosa al Parlament però sempre poden treure dos o tres diputats o potser fins a cinc. El que si que faran és a le propereres municipals que segur que en treuen més que ara, almenys al Vendrell. El Valentí Vidal diu que no en trauran cap, però jo crec que es vagi preparant que potser en faran tan com el seu partit. Només falta que tornin a multiplicar com les passades. O s'espavilen o la soberania popular dirà la seva i potser a més d'un no li agradarà gens, però...

2 comentaris:

JG ha dit...

Miquel, creus que s'és conscient (a nivell social) de la repercussió que pot tenir això pel Vendrell, per la comarca, i pel país?
Som conscients del poc capital humà que tenen els regidors de PxC del Vendrell?
Si ja hi ha poca cohesió social al Vendrell, aquesta quedarà per terra amb les consignes d'aquests racistes.

Mireu aquest vídeo i em dieu què tal. És fresquet, de fa una setmana, al Congrés de PxC. Parla el líder del partit (Anglada), amb el recolzament unànim dels assistents. Aquesta gent són uns xenòfobs convençuts (i lo bo és que no ho reconeixen). Jo ho reconec públicament: em fan por. No podem callar davant aquestes agressions a les llibertats i drets fonamentals.

http://www.youtube.com/watch?v=2LZYKdYxN1E&feature=related

JG ha dit...

Aquí va el vídeo:
http://www.youtube.com/watch?v=2LZYKdYxN1E