Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 14 de gener del 2009

Un hospital que no sap no contesta

Algo passa a l'hospital del Vendrell. Estan un munt de setmanes en donar hores per visita als especialistes i per fer-se proves mèdiques. Està col·lapsat? Deia el PSC que en el presupost de la Generalitat d'enguany li han tret dos milions d'euros sobre l'any passat. Ja ho podrà aguntar? Què passa realment?

3 comentaris:

Sonia Mirambell ha dit...

Quina llàstima hi havien forces esperançàs que l'hospital fora un centre capaç d'assolir les necessitats de la comarca, jo també i tinc queixes per la llarga llista d'espera pels especialistes, no axis de moment per l'atenció rebuda.
Es presenten el projectes, s'aproven i en cavat no es cobreixen les previsions.

Anònim ha dit...

Això depèn de la Xarxa Samta Tecla que és a la que està adscrit l'hospital, per tant depèn de Tarragona.

Beatriz Durán ha dit...

És cert que depèn de Tarragona, però alguna cosa tindran a dir els municipis. El cas és que si des dels ajuntaments tampoc es tenen en compte "les queixes" (per així dir-ho) ni es fa un seguiment... També tenim culpa els usuaris, que la meitat de les vegades parlem poc però no fem res per no "omplir papers".

Personalment, i tenint en compte que tic familia que treballa allà i una àvia que ha patit "anormalitats" per part de l'hospital, falta MOLTA ORGANITZACIÓ. Pero qui ha de teballar en això, "no té constància" del que allà succeeix.

Un tema molt polèmic aquest.