Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 18 de juny del 2009

Roda de Barà el primer o una excepció?

Tinc un amic que té una empresa que treballa per l'Ajuntament de Roda i des del passat agost que no cobra cap factura i ja diuen que fins a final d'any no res. Avui sortia al Diari de Tarragona que volen fer fora a uns 40 treballadors muncipals. Realment aquest són els efectes directes d'una crisi galopant, d'una manca de previsió, d'un mal govern o de tot plegat una mica. Esperem que això no passi als altres ajuntaments perquè no és bo per ningú. Tothom hi perd. S'ha d'arreglar les coses al seu temps i no esperar fins el darrer per no perdre uns pocs vots. La gent ho enten. A Roda ho han fet tard i segurament malament, esperem que la cosa no trascendeixi, però les coses no pinten molt bé, però esperem que se salvi tot el que es pugui salvar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A Roda de Barà hi ha molta màfia a l'Ajuntament. Immobiliàries que han xuclat del pot i s'han lucrat, alcaldes i regidors que tenen els dits connectats a l'endoll de l'Ajuntament... és clar que ara no els quadren els números!

Anònim ha dit...

Només a Roda de Barà? Però tu a on treballes, Miquel? L'ajuntament del Vendrell és un morós en tota regla, i deu diners a moltíssimes empreses. Això sense parlar de les màfies que hi han a dins, començant pel Benet Jané, què per a mi no és ni tans sols un senyor, i acabant per l'últim mico que pot xuclar de les arques públiques, com el Ferran Hinojo. Total, què pel teu comentari sembla que treballes a "Los Mundos de Yuppi", enlloc d'aquest ajuntament corrupte i fastigós què té El Vendrell. Quan un no vol, no veu les coses...

Anònim ha dit...

considero que els ajuntaments públics han viscut una época on era molt fàcil que hi haguès corrupció (donant-se licencies a amics, a canvi de comissions)
molt acertat el comentari del vendrell, perque l´helena es comprava bosses de louis vuiton a carrec de l´ajuntament.....