Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 1 de juny del 2009

Un cartell de festa major que fa figa




El cartell de la festa major del Vendrell no m'agrada gens. Pitjor que l'any passat. Enguany és soso i massa groc amb un lema molt sobat. Jo no sé els criteris que s'imposen, però el que m'agradaria és que es poguessin veure la resta de cartells que s'han presentat per veure amb quins competien. Llavors la gent veuria si realment ha estat ben escollit.

14 comentaris:

el Mèlich ha dit...

Mentre la dipositin en el contenidor pertinent...

Bones festes
J. Mèlich

Unknown ha dit...

Per ser per a la festa és poc alegre. És "soso". Tot i així, és cert que s'haurien de veure els altres. Tot i així, gaudeix de la festa!

Raül Buira ha dit...

Hola Miquel, ja veig que no t'agrada el cartell de Festa Major que ha triat el jurat. Tots els cartells que es van presentar a concurs estaven exposats a la sala de plens el divendres que vam dir quin era el guanyador i tots els participants i públic assistent els va poder veure.
Com "CADA ANY" tots els cartells que han participat al concurs estaran exposats al centre cívic l'estació els dies de la Festa Major.
És molt difícil triar un cartell a gust de tothom i com pots veure aquest any a guanyat el disseny i la innovació per davant de la tradició.
Cada any el jurat és diferent i per tant la manera de valorar també ho és. Per cert, la comissioó de festes només té un vot en el jurat i es reuneix un dia abans que la resta del jurat per poder decidir el seu vot sense presionar al jurat.
He de dir que el cartell té uns colors molt més vius a la realitat que en aquesta foto.

Anònim ha dit...

És un cartell penós... Si això representa l'alegria i la rauxa d'aquells dies, ja podem plegar.

Patètic...

Nuria Miró ha dit...

Penós, sembla per a una campanya de reciclatge.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

A mi tampoc m'agrada miquel, ara t'aseguro que ha estat elegit per un jurat i no hi ha hagut cap mena d'il·legalitat. Tots els cartells que s'han presentat estaran exposats a l'estació durant el transcurs de la Festa Major d'enguany, tal i com és va fer l'any passat.

adrià ha dit...

A mi tampoc m'agrada, un cop més estarem a un altre nivell de disseny, és més, una pila plena d'energia representa la Festa Major?

Xavier ha dit...

entenc que els que l'han triat el defensin, però el cartell és fluixot, fluixot t'ho miris com t'ho miris i "atrinxerar-se" en que és un concurs no és la solució (com ja fa anys que es demostra). salut i visca la festa major!

m s ha dit...

Potser una pila de l'Ikea és tot el que dónaria de sí la festa major del nostre poble si de molts depenguès.
Vaig anar a la reunió que es va fer per presentar el cartell escollit i tots els que hi erem ens vam sentir enganyats.
Si continúen així al final el cartell l'haurà de fer l'alcalde.

Anònim ha dit...

Masses concursos es fan (el TRACK, cartells promocionals...) i la cultura tampoc ha de ser una competició. El que s'assegura el Govern de CiU és d'acontentar les persones del jurat, i de retruc alimentar els seus interessos polítics.
Massa clientela i poca substància, quin cartell més insípid per la nostra FESTA MAJOR!

Becki ha dit...

Realment lleig i soso... espero que la festa major sigui millor! ;)

Beatriz Durán ha dit...

Competitiu no sé si ho és, però soso... de llarg. Un cartell ha d'aconseguir atreure a gent a la nostra festa major i que la gent del poble participi, i al veure el cartell, no és precisament això el que s'aconsegueix...

El missatge de pila i esgotar-la, està bé, però la posada en pràctica amb el cartell, un 0.

Serà qüestió de deixar-se caure a veure els altres cartells...

Anònim ha dit...

penso que el disseny està prou bé i que és enginyós, però el que li falla, com diu l'anònim I, són els colors, que no representen massa bé l'alegria i rauxa de la festa major..

ja se sap però, sobre gustos, res escrit!

Josep Manel Laliga ha dit...

Qui és el qui s'ha de posar les piles, el qui paga o el qui mana ?

josepmanellaliga.blogspot.com