Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 28 de novembre del 2009

Amelia, un peli d'autoajuda

Una proposta que hi ha als cinemes amb un nom semblant a un dels clàssics de tot els temps és Amelia. Una jove pilot d'avions americans que explica que ens presenta el seu afany per volar i els seus reptes de creuar l'oceà des d'America i plantar-se a les Illes Britàniques. Una proposta típica d'un diumenge de cine a casa després de dinar. No aporta gaire gran cosa de nou. Alguns voldran veure en Richard Gere, però poca cosa més en aquest plan. També es poden veure bonics paisatges des de l'aire i pot ajudar a l'afany de superació de cadascú. Però res més.

3 comentaris:

Dr. Trumbo ha dit...

A mi no m'hi veuran al cinema...

I ja que hi som, en un d'aquests espais de merda "Estrenos de cartelera" que et fiquen entre anunci i anunci, la paia que mal llegeix el text, va dir "Con los nominados al globo de oro richard Gere i Ewan McGregor". Cony, aqui importen dos pàjarus nominats als globus d'or? Escolta, que la Swank ha guanyat DOS OSCARS i a més és la protagonista!!!! Després que no es queixin si ni entre elles es respecten...

I és que, tot s'ha de dir, quin mèrit té que algú sigui la primera dona que fa qualsevol merda si abans ho ha fet un home?

elbosquefantasma ha dit...

a primera vista del cartel, la confundí con la del perro. Será por el Richard Gere. Aunque estoy de acuerdo con el comentario hecho. Igual le iba mejor poniendo en primerísima fila a la Swank, y vendiéndola al público femenino que va al cine y mucho.
Amelia, me suena a Ameli.... lo siento

Anònim ha dit...

què ho fa que quan et decideixes anar al cine fas tard? jaja

abrassuu de vila casals ;.)

ms