Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 18 de novembre del 2009

La policia actua a l'Avinguda Baix Penedès del Vendrell

Un policia amb la seva llibreta està posant multes a tort i a dret a l'Avinguda del Baix Penedès, en els casos que ocupen zona de càrrega i descàrrega o trepitgen un pas de vianants. Està bé que facin això, però molts cops s'ha de posar una mica de comprenssió i no cal ser tan estrictes amb aquesta mesura punitiva amb una clara repercussió econòmica. Diuen que aviat veurem l'Avinguda Baix Penedès dins les zones blaves del Vendrell. Aquest és un rumor que tomba pel Vendrell. A veure si és realitat aquest notícia dolenta.

3 comentaris:

Josep Manel Laliga ha dit...

Dins la putada que suposa que et multin trobo molt més raonable que ho fagin per els motius que exposes que no pas per un radar camuflat en un lloc sense aparent perill a l'hora de conduïr.
Vaig treballar ja fa molts anys de repartidor i t'asseguro que toca molt la pera trobar-te el qui va a comprar el diari aparcat a la zona que es destina als qui treballen.

Anònim ha dit...

Jo ho trobo bé. Sóc vianant i la majoria de vegades has d'esquivar els cotxes per poder passar i ja no et dic quean estan aparcats sobre la vorera. Els conductors no sou conscients del que feu nosa "per només cinc minuts".
Montse.

Beatriz Durán ha dit...

En el cas que sigui per una millor qualitat de vida al Vendrell, em sembla bé, però en temps de crisi... fins i tot es posen a posar multes un dissabte per la tarda en una "operación documentación". Fi recaudatori? Potser... el cas és que si multen, és perquè poden, és clar.

També és veritat, que si volen millorar la qualitat de vida de la ciutadania del Vendrell, saben on han d'anar...