Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 30 de gener del 2011

Les vagues no anunciades

L'anim de mica en mica es va caldejant. Primer els controladors aeris, fa poc els maquinistes de la Renfe. El pitjor que et pots trobar es una vaga no anunciada. Aquesta és la nova tendència que es monta un pollo d'aquests sense avisar a ningú i en principi sense fer vaga perquè la gent passa d'anar a treballar i tots molt contents. Sort del twitter i el facebook que ens tenen a tots informats en qüestió de segons.

2 comentaris:

P-A ha dit...

aquesta manera de fer és de cobards, com que la gent no te els sants nassos de fer vaga i perdre calers, foten al personal sense perdre un duro. Que llestos!

La vaga dels miners dels 80 a anglaterra va ser amb un parell, això és d'admirar. Lo d'ara ho trobo molt malament.

Toni ha dit...

Resulta que si que hi ha gent que fem vagues que són "oblidades" pels mitjans de comunicació, matxacades pels poderosos per tal de minimitzar la seva repercussió. Sí que hi ha gent que fem vaga, però hi ha gent que ha descobert que se li fa més cas d'aquesta manera. De moment els maquinistes ja han negociat el que volien en tres dies. Suposo que l'empresa ha accedit perquè tampoc demanaven la lluna.I no treballo a la renfe ni res semblant...