Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 13 d’abril del 2011

Un nou element clau en el ventall de partits vendrellenc

L'aparició del Fórum Vendrellenc amb el Juanjo Espina pot provocar algun canvi substancial en el panorama vendrellenc. Hi ha un seguit de votants que sense anar a punts més o menys radicals estan farts dels dos grans clàssics i les seves comparses. Si ho monten bé poden donar un susto a més d'un. Hi ha enquestes que tomben por ahi que no contemplen aquesta aparició, encara que les enquestes també se les ha de mirar de lluny. A veure que passa. De moment nervis, per tots, uns no tenen res a perdre perquè comencen de zero.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo no crec que tingui gaire èxit aquest projecte personalista del Juanjo. Només cal veure que tothom del CIT la deixat de banda i inclús molta gent del fòrum van anar plegant. A més crec que és el pitjor moment per invents nous i fragmentació municipal. Amb la que està caient no està la cosa per tenir un Ajuntament tant fraccionat.

A veure si d’una vegada els nostres “polítics”, o millor dit càrrecs municipals, actuen amb responsabilitat i amb estimació pel poble i s’ajunten (Sociovergencia) per tirar entre tots junts endavant. Aquest és el gest que més els hi agrairíem la majoria de Vendrellencs i Vendrellencas!!!

Que d’una vegada deixin de fer politiqueig i facin gestió municipal!