Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 30 de maig del 2012

A punt de tancar l'única botiga de comestibles del nucli d'Albinyana

L'únic establiment d'Albinyana dedicat a petit supermercat està a punt de plegar. Entre que molta gent només hi va a comprar el pa i què és un local de lloguer. Al final la seva gestió ha sortit deficitària. Si això passa els albinyanencs hauran d'agafar el bus per anar a buscar el pa al Vendrell i comprar el més necessari. Esperem que hi hagi una solució entre les parts implicades. Aquest tipus d'establiment també realitzen una tasca social a banda del petit negoci que s'hi pugui treure. Esperem que la cosa no vagi en serio. Tots hi perdriem. Sempre he admirat a la persona que ho porta perquè els veïns estan molt contents de com ho ha fet. Molt neta, treballadora i molt atenta, però evidentment al final de mes s'ha de mirar els diners que es fan perquè les persones tenen unes despeses i s'han de cobrir. Hi ha mals mesos, però no tot l'any. Esperem una resposta.

3 comentaris:

eduard ha dit...

La culpa és dels veins que no hi compren ni el més elemental. Ja es penediran de viure en una localitat sense comerç, cosa tan necessària com pot ser una escola, una llar d' infants, un ambulatori, etc.Queda clar que el dia a dia es degrada. Pà per avui i gana per demà.

Anònim ha dit...

La culpa es de l'alcalde, que podria oferir un local econòmic per a una tenda que es necessària. Potser en comptes de tenir un ajuntament ple d'inútils jugant al solitari i fent fotocòpies el podriem llogar a 1 euro perquè s'hi fiquès una tenda i donar un servei necessari. La gent tria la pela, la varietat, comoditat, excepte si ets un polític que com els diners no son de ningú viuen aliens a una butxaca cada cop més minsa de la gent treballadora

Què t'anava a dir ha dit...

Sembla ser que de moment han parlat arrendatari i arrendador i estarà obert durant l'estiu. A veure que passa despres.