Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Interassant proposta teatral per aquest diumenge a la Lira.

El proper dia 12 d'octubre Artístic 83’ és una companyia de teatre creada l’any 2010 pel Carles Casas i la Montse Colomer. Després de la seva primera obra Orgànic, en cartellera al teatre Guasch de Barcelona i amb nombroses representacions pel Penedès, la companyia torna a apostar per l’autenticitat i la innovació amb un espectacle de creació pròpia: Finestral amb vistes.La cita és a dos quarts de set de la tarda a la Lira. El preu de l'entrada és de 12 euros i es  pot comprar una hora abans en la mateixa entitat.
Sinopsi: La Lluïsa, una excèntrica venedora de pisos, intenta per tots els mitjans que l’Eduard, un home fred i misteriós, compri un petit pis antic situat a Barcelona. El pis, que actuarà com a termòmetre de les seves emocions, amaga un rerefons dramàtic per a cadascun dels personatges, que es veuran abocats a un desenllaç que no esperaven.
 “Amb tot el que ara tinc: una tarjeta a rebentar de números i lletres, una plantofada als morros…I tot el que ja no tinc: paciència. Jo m’ho rumio i…”
“…Per mi que hi ha xinxes i escarbats. Vol que fem la prova de la llum?”