Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 16 d’octubre del 2014

Ja tenim aquí la Fira d'Artesania d'Albinyana



Com cada any, ben entrada la tardor, se celebra la Fira d’Artesania d’Albinyana al nucli antic del poble. Enguany arriba el proper 19 d'octubre.

En aquesta edició, hi trobareu les activitats ja habituals, com ara la Trobada de Plaques de Cava, amb edició commemorativa; els més de cinquanta expositors i artesans ; l'esmorzar i dinar populars; els passejos amb "Ruquet Català"; els tallers per a grans i petits; l'animació al carrer; l’actuació dels capgrossos de la Societat d’Albinyana i les matinades a càrrec dels grallers La Cresta de la Canya.

Cal destacar les novetats que presenta la Fira aquest any:  l'exposició de "motos clàssiques" al carrer Eures, on el visitant podrà transportar-se a mitjans del segle passat; i "la petita granja al carrer" adreçada especialment als més menuts.

Una festa popular en què els albinyanencs i gent vinguda d’arreu retroben els antics costums i també els valors de
germanor i comunitat, sovint difícils de trobar en els temps que corren.

Hi ha qui s’adorm sense pensar en altre negoci que no sigui el seu pler", trobem en un dels poemes de Joan Vinyoli, de qui enguany se celebra el centenari del naixement. Vinyoli ens insta a pensar més enllà del nostre jo individual. I precisament aquest esdeveniment n'és un bon exemple: diversos particulars i empreses locals, a més de l'Ajuntament d'Albinyana i l'Agrícola i Secció de Crèdit d'Albinyana, hi col·laboren any rere any desinteressadament.
 Us hi esperem!