Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 12 de març del 2015

Aquesta és la meva primera porra per les municipals del Vendrell

Aquestes darreres setmanes he anat fent diferent sondejos aquí i allà a veure com respira la gent. Evidentment jo no sóc cap empresa d'enquestes ni ho pretenc, però he parlat amb gent que si que es basen amb enquestes professionals que alguns callen, però tothom té el seu dret a parlar o estar mutis. Les meves conclusions i el que m'ha arribat d'altres enquestes tancades amb pany i clau no estan tan lluny. Jo exposo la meva porra per les eleccions que evidentment pot canviar a mesura que vagi avançant tot el procés, però de moment ho deixo anar perquè quedi constància d'un fenomen que molts comenten però ningú acaba de reconèixer públicament.

Efectivament no sé sap res fins el gran dia, però aquí va la meva proposta a més de dos mesos dels resultats vàlids: PSC, 4; CDC, 4; PP 2, Ciutadans, 1, Som Poble, 2 i Plataforma 8.
No és que m'agradi, però crec que a hores d'ara aniria per aquí. A veure com evoluciona. Evidentment reconec que em puc equivocar, només faltaria. No sóc perfecte ni ho vull ser, ja n'hi ha massa de dons perfectes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel, en primer lloc dir-te que CDC es segueix presentant “fins on jo se” en coalició amb UDC i per tant cal dir CIU.

En segon lloc crec que és molt d’hora per fer travesses i que tot pot canviar en funció de les composicions finals de les llistes. Avui per avui sabem alguns caps de llista, però crec que és molt important saber la resta de components de les llistes. Per exemple, en el cas de CIU, seria bo saber si serà una llista totalment renovadora o només es canvia el cap visible. Seria bo saber si darrera de la interventora i van noms com el del Xavier Mercadé o seguirem aguantant i mantenint Domingos, Dius o familiars d’antics regidors.

També és important saber que fa al final el PSC amb el seu cap de llista. Igual s’està reservant una sorpresa? Espero que sigui així, perquè si aguanta el dinosaure Martí no crec que en tregui ni 4.

Lo del PP es quasi aposta segura, doncs en treu 2 posi qui posi.

I per cert, Som Poble només 2??? Aquí t’has quedat curt segur!!!

Per acabar jo no crec que Plataforma tregui 8 regidors, ni molt menys!!!

Dit això també m’agradaria saber que farà la interventora municipal en el cas que no surti alcaldessa. Aguantarà els 4 anys a l’oposició? Tornarà al seu càrrec? La veritat és que no acabo d’entendre el perquè li pot interessar aquest salt a la política, a no ser que ja tingui coll avall que la fotran fora de totes formes, donada la seva interinitat al càrrec i la seva ideologia política en un càrrec que “en teoria” hauria d’estar ocupat per un tècnic sense “color”. Be, això és una utopia.

Quan tingui més dades faré la meva travessa.

miguel ha dit...

Psc 6, CIU 4, PP 2, som poble 4, pxc 5

Anònim ha dit...

Yo no descartaría a Sí Se Puede El Vendrell, es l'agrupació d'electors promoguda per Podem El Vendrell