Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 18 d’agost del 2015

Bloquejats i trolls varis

Ja fa dies que detecto per Lleida, Calafell i com no el Vendrell bloquejos de comptes de twitter perquè la gent ho diu. Una de les coses bones de les xarxes socials és que de tant en tant es generen campanyes a favor o en contra de persones o coses, llavors si la persona o cosa afectada no agrada el que fa és bloquejar el twittero. És una forma simple d'acabar amb les crítiques i crear una mena de mur de la ignorància perquè sembli que tot estigui bé i aqui no passi mai res. Hi ha gent que afirmen que estan bloquejats per força número de comptes de twitter per opinar en contra d'algú o fer-se amic d'un altre. Jo crec que les persones hem d'acceptar la crítica i més els polítics perquè és part de la seva feina. Sempre ben feta i sense passar-se. Una de les coses que em mosquegen són els trolls, persones que posen comentaris a favor o en contra d'algú, sense dir el nom. Si aquests que no tenen valor de dir el que pensen amb noms i cognoms volen arreglar el món. Anem apanyats. Doncs a aguantar amb les crítiques i els trolls que donin la cara perquè insultar amb algú des de l'anonimat és una cosa molt miserable i rastrera, segurament que més del que critica l'afortunat. Apa seguim a l'estiu.

2 comentaris:

Macintosh ha dit...

Miquel, jo estic com anònim al blog a petició expresa per no rebre represàlies, Calafell és així. Els antics membres van viure de tot pel fet d'escriure explicant les coses.

Però he bloquejat a 4 que no sé qui són i han sortit del no res citant a tuiter el @blogdesegur per agafar notorietat i sense aportar cap dada "fehaciente" ni cap document que acrediti el que diuen. Els cuores, vienrose, xavis de calafell i gent que ha demanat amistat per facebook també amb identitats falses. Carlos Martin, Cristina Videla, Anna Martinez, tots nous de facebook de fa menys de 2 mesos.

Si volen notorietat o merdé, que s'ho currin ells solets.
Al facebook no haviem bloquejat a ningú, al blog ens va bloquejar un bon grapat de regidors i el propi ciu. Pero el blog cvompta amb 8 anys de trajectoria i mai es publiquen rumors i xafarderies.

No feiem servir el tuiter, i se'ns va posar a parir. Dic que no feiem servir, però ara sí. Això és l' únic que han guanyat. Imagino d'on venen, ja s'ho faran.

Macintosh ha dit...



http://blogdemacintosh.blogspot.com.es/2015/08/ridiculos-pataleticos-3-trolleando.html