Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 29 de juliol del 2016

Una festa major tuticolori amb food trucks


La festa major del 2016 al Vendrell ja és història. Ara vindran les platges amb les seves fideuades, sardinades, ball amb el conjunt, pesca i mil altres coses més. La festa major del Vendrell ens ha tingut entretinguts quasi una setmana amb concerts, cercavila i més cercavila, cultura popular, cine i música. Ara ja sabem qui són els administradors del proper any i ja es poden posar a treballar. Jo d'aquesta festa major continu o pensant que s'hauria de juntar castell de foc i encesa al campanar en favor de la segona perquè per fer un castell com l'actual val més reorientem els recursos i tot anirà millor. No trobo malament la situació a la zona del pàrquing de les monges, però el problema no és la gent. S'hauria de buscar una alternativa als 40 principals perquè els problemes és segons el públic que hi va, segur que amb els laxen i els Buhos no va passar gaire gran cosa. Per aquests dies han passat per la vila els grups més internacionals com els Laxen, la Desbandada i el Guillem Solé i sus muchachos que no para de fer concerts por ahi. 
Enguany s'han juntat les food truck. Això éstà de moda i el Vendrell no podia estar fora.Sembla que els primers dies si que va anar molt bé, pero la clientela dels 40 ja és una altra cosa. Gran concert els 80 principals que ens va fer retrocedir uns quants anys. 
Els Nens han assegurat una gran gran actuació de festa major i a les majorets els hi han preparat un plat diferent per la tarda de Santa Anneta. Són una altra història hi han tingut el seu propi recurregut. Molta gent al Vendrell en els nits de concert i de dia tampoc a faltat la gent al municipi per veure els diferents actes. 
La gràcia no es pujar al balcó sinó entra dins el back stage dels diferents grups de festa major. Ara ja no hi ha tanta varietat com abans,  però deu ni do. Apa molt bé a tots els que us ho heu currat. Aquests adminstradors van arribar molt tard i ja acaben la feina i els propers tindran molt temps. Molt bé el discurs del Pep Querol, políticament correcte, peròd'una gran riquesa i farcit de metòfores per qui les vulgui entendre.