Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 18 de setembre del 2016

El jalu al Vendrell, petit apunt



El Vendrell en aquests moments pot estar content i feliç que mostra uns quants restaurants de qualitat cadascú dins el seu nivell. Aquí sempre massa pel més senzill, però a hores d'ara podem estar contents que hi ha una oferta prou interessant que val la pena provar i conèixer. En el món de la pizzeria tenim la Locanda dei Sapore del Sant Magí amb una gran varietat de cuina italiana, molt bon producte i servei. L'Argilaguet amb el Pau que és un artista amb les pizzes made i ell amb un gust molt especial. Llavors tenim restaurant de menú diari, encara que l'hauria de canviar més perquè és molt repetitiu com l'Estil, molt bon tracte, com no. Si vols una aposta semblant però més econòmica i plats més sibarites tens el 13 al carrer de les flors que també té una molt bona clientela. Si vols una cosa més econòmica, popular i pim pam està al costat del 13 el Cosa Nostra que amb nova gent mantenen molt el tipus i la planxa que no és fàcil.
Darrerament al carrer Àngel Guimerà he descobert  el Gastrobar, la Gramola, una cuina més de compartir amb plats estudiats i ben currats sense que al sortir passis gana ni molt menys. Força econòmic.
Per Fondues i menús de cada dia també està molt bé el Costat del Museu.
El niu per menjar de forquilla i guarro i braves i similars. Sempre conservant el seu estil. No podem oblidar l'Antonio i la seva Barretina al carrer de les flors, un lloc ideal per tapejar, fer un gintonic en un molt bon ambient. Tot un jove emprenedor que ha fet un negoci consolidat on triomfa els dijous amb els montatidos dels 3*2. No oblidem el bar Gil, un lloc bo, econòmic i molts bons menús que cau una mica fora de cobertura, però està allí.
Tema pizzes a domicili jo segueixo fidel al carrer Muralla cantonada amb Carnisseria. Molt bona xixa. Pel tema pakis doncs no podem oblidar el de la Rambla que sempre està en plena forma. Per tancar aques resum una flauta del Salvatore que està riquíssima. Doncs suposo que alguns no hi surten, però quan acabeu aquesta ruta aviseu. També està molt bé la Farmàcia de la pl. Nova, amb uns preus molt baixos, però ho heu de provar. Qui triomfa és també  el Set de vi que està sempre a tope. El Salvatore molt bé, però segueixen al seu ritme. Un lloc per descobrir és l'Astre al costat de la pl. del Zodiaco, un lloc quasi familiar. Tot i això sóc un nostàlgic de la Puntual. Llàstima. Massa bonic per durant molt
.