Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 7 de juliol del 2017

Els representants dels treballadors presenten al·legacions al pressupost municipal del Vendrell



Els membres del Comitè de Personal de l’Ajuntament i de la Residència d’Avis la Muntanyeta i de la Junta de Personal han presentat al·legacions al pressupost municipal perquè aquest no conté els resultats dels resultats dels acords, convenis i pactes i informes d’Inspecció de Treball vigents en l’actualitat.

Tot i tenir un pressupost en global més elevat que l’any 2016, la partida de Personal que correspon al capítol I és inferior a l’any 2016, per tant, es impossible que es puguin complir els pactes signats entre les dues parts per una manca de pressupost en aquesta partida.
Esperem que l’actual equip de govern rectifiqui sàviament i incorpori la quantitat necessária per poder fer front als documents pactats amb els treballadors.

En el seu moment varem agrair que tots els partits donessin suport a la moció sobre les condicions dels treballadors de l’Ajuntament del Vendrell i ens autònoms, ara queda el més complicat que el pactat es pugui fer realitat. Una de les eines bàsiques que ha de guiar la política del consistori és el vigent pressupost que s’ha elaborat sense consultar en cap moment els treballadors, per tant, ens hem vist obligats a presentar unes al·legacions que esperem sigui aprovades per fer realitat la moció aprovada per unanimitat del passat 29 de juny entre d’altres.