Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 28 de juliol del 2017

Sonic Brothers, un concert brutal a la plaça Nova



Segueix la festa major del Vendrell. Ahir amb la cercavila infantil pel matí i l'adulta per la tarda, molt bona divisió sinó acabés molt tarda. Les Majorets van tenir la seva pròpia cercavila amb actuació final a la plaça del Tívoli. Sobre la seva inclusió en la cercavila és una cosa que podem estar parlar anys i panys, però jo crec que un cop has estat acceptat un cop el que no es pot fer és al proper any dir que res de res. Ells ja han estat incloses en altres anys i per tant tenen tot el dret a ser-hi. N pot ser que al mig de la partida canvien les normes. Del protocol val més no parlar. És una cosa de quatre que està allí i que fins que no sigui una cosa aprovada per tots tampoc no té cap validesa practica i real. El concert d'ahir a la plaça nova de Sonic Brothers va ser bestial del bo i millor que ha passat pel Vendrell en els darrers anys. Esperem que tinguin molta sort en aquest món de la música perquè en el fons de tot no tothom escolta regaton.
Avui matí al vermut del Tívoli era una cosa rara, hi havia un grup que feia patxanga que no era especialment per canalla tot i que també s'hi esqueia. Si es vol programar un grup quan acaba una cercavila infantil que posin un grup d'aquest estil i no la Morena que és per tots els públics i totes les edats.
Ahir, els enamorats del Ball van quedar encantats amb la Salseta que va fer un concert rodó. La cosa ja s'acaba i en el dia del gos només ens queda les darreres propostes.