Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 3 de juliol del 2017

Festa del 5à Aniversari de Disco Vip's



Hi ha localitats properes properes com Vilafranca del Penedès que acostuma a tenir una mica una excessiva autoestima per tot allò que fa i deixa de fer, però al Vendrell i comarca n'estem una mica mancats. Al mig seria el bo i millor per tothom. De moment, hem d'aprendre una mica del nostre veí sense mar. 
És molt lloable que Calafell tingui una discoteca que és el motor dels barris marítims i un punt de referència per a moltes coses. No és gens fàcil mantenir un negoci avui en dia en una comarca com la nostra amb uns trets que tots coneixem.

Per això, un cop més vull felicitar a Disco Vips' Calafell per aquesta festa que va fer ahir on es varen premiar 14 persones i entitats de la localitat i de la comarca vinculades amb diferents aspectes com la cultura, empresa i promoció del territori que són coses que necessitem com l'aigua que bebem. Una festa molt normal amb un presentador que representa un dels símbols més preuats del litoral baixpenedesenc i un seguit de premiats i presentadors que van donar forma i cos al caliu d'una població i una localitat. A més el premi que s'atorgava era obra de la Roser Oter, una artista de Santa Oliva que porta més enllà del Penedès Marítim la nostra cultura i art.

Esperem que el proper any hi hagi una nova edició amb el caliu que va regnar ahir durant tot l'acte i on es van premiar grans grups de música com els Laxen i els Buhos que enguany són els millors ambaixadors de la població arreu de Catalunya i fora, una mica més que la càmera de la televisió del Port de Segur.
No cal grans històries, sinó voluntat i ganes de fer trobades d'aquestes amb uns premiats molt merescuts per la seva tasca. Alguns van dir que mai havien rebut cap premi, doncs ja tocava que algú s'hi fixes i qui millor que Vip's per difondre aquest artistes, creadors i empresaris de casa nostra. Moltes felicicitats cracks. Va ser el primer cop que veig un castell dins una discoteca. Un petita fita que serà recordada per molts .




-          Premi  VIP'S CULTURA 2017:
o        Presenta: Montse Gonzalez
§         Guanyador local: K-mama
§         Guanyador comarcal: Lax’n’Busto

-          Premi VIP'S EMPRESA 2017:
o        Presenta: Repulsados Lasa
§         Guanyador local: Espineta
§         Guanyador comarcal: Idiada

-          Premi VIP'S PROMOCIÓ TERRITORI 2017:
o        Presenta: Quim Nin
§         Guanyador local: Búhos
§         Guanyador comarcal: Terra i Taula





-          Premi VIP'S CREATIVITAT 2017;
o        Presenta: Joan Palau
§         Guanyador local: Jordi Guillem
§         Guanyador comarcal: Fundació Santa Teresa

-          Premi VIP'S ENTITAT 2017;
o        Presenta: Cor Orfeó Calafell
§         Guanyador local: Guaita’ls
§         Guanyador comarcal: Nens del Vendrell


-          Premi VIP'S ESPORT 2017;      
o        Presenta: Àlex Toledo
§         Guanyador local: Club Gimnàstica Calafell
§         Guanyador comarcal: Club Esportiu Garbí

-          Premi VIP’S DE L’ANY 2017;
o        Presenta: 3 socis VIP'S
§         Guanyador local: Ramon Balasch
§         Guanyador comarcal: Elenc artístic arbocenc