Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 30 de novembre del 2020

263 dies i una mansió emblemàtica del Vendrell per 1.875.000 euros



 Si no sabeu on invertir quasi 2.000.000 milions d'euros aquí al Vendrell tenim una casa centènaria amb el seu jardí i 9 habitacions, 8 banys i 756 metres quadrats d'estil colonial. Va tenir algun punt per acollir una mostra d'obres de Joan Miró, però com l'Ajuntament del Vendrell està pelat com sempre no arribava el pressupost d'aquell moment i ara sembla que tampoc arriba i prefereix gastar-se el doble en el famós Tabaris que serà la Sagrada Família d'aquesta legislatura com a mínim i potser enganxarà la que ve. Doncs ja ho sabeu si teniu caleres, veniu al Vendrell amb aquesta casa emblemàtica que necessita moltes reformes però que de mica i amb optimisme tot s'arregla.Podria ser un bon lloc per fer un museu dels Laxnbusto perquè és un edifiic que hi està molt vinculat per diferents històries. 

Un altre dels punts de trobada del Vendrell, la pizzeria il Forno que abans es deia Bon Guss i estava al carrer Montserrat també ha tancat les portes i ara es traspassa. Ja ho sabeu si voleu muntar un negoci per quan això s'acabi aquest és un bon lloc cèntric. 

Avui tenim un nou ple a l'Ajuntament del Vendrell sense cap tema que sigui per tirar coets. Ara la propera cita ja seran els pressupostos pel 2021 amb els vots assegurats de la qualició de govern i algún més que sempre s'apunta. Per l'any que ve tenim el nou espectacle de Buhos dirigit per l'Albert Pla a la Lira. Seguim endavant.