dilluns, 14 d’octubre del 2024

Aquest és el panorama actual, per una banda, és clar



 Com a representants dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament del Vendrell, volem aclarir un seguit de conceptes que considerem importants i que hem parlat i reclamat a les reunions amb el govern:

 

  1. La gran majoria de les nostres instàncies no reben cap tipus de resposta.
  2. Pel que fa a promocions i complements, ens assabentem de les decisions només quan ja s’ha publicat el decret, i, malgrat haver manifestat la nostra opinió, hem estat ignorats en tot moment.
  3. Hi ha comissions, com la d'igualtat, que en els darrers tres anys només s'han reunit una o dues vegades, i n'hi ha d'altres que ni això.
  4. No compartim la política de decret d’aquest ajuntament per nomenar la majoria de càrrecs.
  5. Hem participat en l’elaboració de reglaments com el de segona activitat i teletreball, i, tot i arribar a un acord, després s'ha aplicat la política que s'ha considerat oportuna.
  6. Vam pactar l’afectació de l’estabilització, deixant algunes places en parèntesi per edat, i després hem estat ignorats completament.
  7. Hem demanat una modificació de crèdit per dotar la partida de formació, que està exhaurida, i la resposta ha estat evasiva.
  8. Hem sol·licitat que cada persona designi un beneficiari de l’assegurança i tingui una còpia de la mateixa, però no hem obtingut cap resposta satisfactòria.
  9. Hem preguntat sobre la presumpta lliure disposició d’alguns permisos, depenent de qui ho demani, i hem estat informats que “ja ho mirarem”.
  10. Quan ja tenien el pressupost per al 2025 en marxa i suposem que mig tencat, a mitjans d’octubre, ens informen que podem aportar propostes, les quals, com sempre, seran ignorades.
  11. Estem treballant per una “pagueta” de productivitat, però ens han negat les nostres propostes basades en altres administracions, i ara entrarem en una parada tècnica a causa de circumstàncies del departament corresponent.
  12. A més, hem interposat dues denúncies per falta de negociació amb el govern. La segona denúncia tindrà lloc el judici el proper 17 de novembre.

 

Continuem treballant amb una força unitària dels representants dels treballadors, davant de la política obscura i decretística del consistori.

 

Salutacions cordials,