dilluns, 14 d’octubre del 2024

Una fira de menjar, beure i versions.




La Fira va anar precedida de la Fira de la Salut que no va tenir gaire bona acollida. Clar entre setmana i en horari laboral, doncs la cosa no donava per més i molta gent ni ho sabia. La varen posar al mig, però clar va agafar qui passava per allí i algú més però poca gent la veritat.
El tema Fira, doncs menjar, beure i versions. La gent amb això no falla. Hi havia algú del Vendrell i gent de molt lluny. S'hauria d'abaratir costos perquè la gent de la vila hi pogues anar a uns preus raonables perquè si un dia plou doncs el negoci a la merda i sempre plou com aquest any.
Els cotxes la gent no hi va anar perquè clar és que potser la gent quan vol un cotxe el va a comprar i no espera la fira de qualsevol lloc. Això abans, però ara si vols te'l compres quan vols i no esperes al Vendrell. Molts ni es van enterar, altres tampoc es va dir molt o no es va dir a qui convenia perquè alguns es pensen que els mitjans de comunicació oficials de l'optimisme arriben a Cancún, doncs al carrer Montserrat i el Born i poca cosa més. 
Les atraccions com sempre la canalla ja ho sap prou i fa difusió.
Va ploure però es va salvar la festa. Molt bé dividir la cercavila en dos, així hi ha més espai per tothom i n o cal anar de cul. Enhorabona als Nens del Vendrell que van molt forts per al seu primer centenari. Ara aguantar perquè al Vendrell pot passar de dalt a baix en poc temps. Ja sabeu tots la història. Res que seguim endavant i una nova edició per fer història amb més p`parquing per tothom. El mercat ja està bé que no es faci perquè ningú vol anar al Puig i per quatre no cal fer-lo i tothom content.  Molt preocupant la idolatria en vers els consells socialistos. Amb la Parlon semblava que venia el president de Rusia. No cal tant que aquesta persona d'aquí quatre dies no se'n recorda ni la Vikipedia.