Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 8 de juliol del 2007

Una barra de pa de quart 19 cèntims

L'altre dia vaig anar a comprar al Plus del Vendrell i per una barra de pa de quart de quilo ben torradeta em van cobrar 19 cèntims. La veritat és que no m'ho creia. Amb preus així els forns de pa amb quatre dies es canvien de feina. En un forn normal et pot costar uns 80 cèntims, però pagar 19 cèntims ho trobo una autèntica barbaritat. Hi ha alguna cosa que falla en aquest mercat de l'oferta i la demanda.

3 comentaris:

el Mèlich ha dit...

Doncs mira Miquel,
a cal Bolet de Calafell hem aguantat 120 anys...
Però el joc de mans de pastar, fer, coure i vendre una barra a 15 cèntims, encara no l'hem après. Ara, per a subsistir, ens estem plantejant vendre gasolina o bio-diesel que està de moda.
Tu creus que ens ho permetran?
DE MOMENT ENS HEM HAGUT DE REFUGIAR ALS EMBOTITS.
Salut!!
J. Mèlich

Anònim ha dit...

No sé si encara funciona així, però avans els preus els establia el gremi de flequers, que a Catalunya sempre han estat una garantía pel que fa a qualitat i servei del establiments adherits. Quan un comerç ven a preus tan rebentats i tan allunyats dels que s'instauren a la majoria dels de la seva linia, és que alguna cosa falla en el producte. Dubto molt que aquestes barres de pa a 19 cèntims tinguin la qualitat de les barres de fleca de tota la vida, i sinó només cal agafar-les l'endemà al matí i veure com està cadascuna...Jo he viscut molts anys al costat d'un forn que treballava com a panificadora, i el que es veia allà era surrealista, fins i tot portaven uns envasos grans de plàstic amb una mena de massa escumosa que era la farina ja pastada amb el llevat i tot.Fastigós.

Anònim ha dit...

Això de la barreta a 19 cèntims s'ha acabat. Era una oferta, i passat el temps reglamentari, hem tornat al preu habitual de 39 cèntims (45 pel pa integral i 55 pel de llenya, tot i que, sincerament, d'integral i de llenya només tenen l'aparença). No sé si no vaig ser jo qui et va cobrar... Hi treballo, al PLUS, tot i que ho deixaré aviadet, si res no es torça. Fes-me cas: el pa a la fleca.