Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 22 de juliol del 2007

Els Laxen mereixen un carrer al Vendrell

Jo estic al club de les persones que creuen que els Lax "n" Busto mereixen un carrer al Vendrell. Pels seus 20 anys de carrera on sempre han tingut una atenció especial per la vila. Perquè en un dels seus hits més coneguts fa una clara referència al Vendrell i sempre han dit ben alt que eren els Lax "n" Busto del Vendrell. Perquè representen tota una generació que avui en dia ronda els trenta llargs o els 40 i poc. Perque el Vendrell els ha donat sempre suport i hi ha hagut una relació molt especial com la seva col·laboració en la baixada de l'Àngel junt a la Carlota Baldris. Per tot això jo crec que es mereixen un carrer perquè quina banda sonora millor per la seva per explicar les dècades d'aquest canvi de segle. Perquè us ho mereixeu. Simplement.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Recolzo la moció.Malgrat ser reconeguts arreu no han oblidat les seves arrels i duen el nom del Vendrell al capdavant.Potser fins i tot més que un carrer mereixen una avinguda.

Anònim ha dit...

Jo també crec que es mereixen un carrer al Vendrell, de fet es la seva vila. Són gent que mai han oblidat les seves arrels i això avui en dia es excepccional.