Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 4 de gener del 2008

Associació Musical Pau Casals

Un dels concerts que realment ha valgut la pena va ser el que va realitzar el passat 29 de desembre l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. El repertori em va encantar tret de les peces de Montsalvatge que no em van fer el pes. Hi havia força gent encara que no era agobiant com en altres ocasions. Aquesta és la manera ideal de promocionar la música en la societat. Aquesta és una entitat que te unes propostes força interessants. Malauradament encara no tenen el ressò que es mereixe, però dia a dia, acte a acte cada dia és més coneguda i la gent hi participa com es va veure aquest dia a Sant Salvador.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Tens tota la raó quan dius que és una manera d'acostar la música a la societat. A Girona des que tenim l'Auditori la gent té la possibilitat d'escoltar i veure en directe músics que sovint actuen a ciutats més grans i que requereix desplaçar-se.
Salutacions i gràcies per la visita!

Anònim ha dit...

no ho he sigut mai d'optimista, jo... coses de la vida...

civisliberum ha dit...

Es molt important que a les ciutats petites tambe existeixin Associacions musicals. Es una forma de donar més qualitat de vida per aquets pobles.
A Mollerussa, Tarrega, Cervera i ciutats de dimensions paregudes hi han tambe bons concerts musicals que han augmentat en molt la afició a la música.

garmir ha dit...

Hola:
Que passis un Bon dia de Reis.