Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 10 de gener del 2008

Tinc ganes de saber els candidats del Baix Penedès a Madrid

Tinc ganes de saber els polítics que opten a ser els nostres representants a Madrid per totes les formacions polítiques. Pel PSC suposo que tornarà a caure l'Ernest Benito com a candidat amb punts i algú més per farcir la llista. Jo crec que s'hauria de repetir una bonicca aventura al Senat com l'Helena en l'anterior legislatura. Algú de la comarca hauria d'optar per la càmara alta.
Per CiU. No sé que passarà. Suposo que el Maldonado endavant i algú més sense possibilitats. A veure si algú d'Unió com la Marta Mercader té sort i la posen en els primers llocs. Ja és hora que renovem una mica les llistes. A veure que passa amb el Plana de l'Arboç.
La gent d'ERC com a molt l'Eladi Llop que està a tot arreu. A veure si potencien algú més del partit per veure cares noves. Jo sóc dels que crec que si el Quinti hagués anat de número 1 avui li faria companyia al Llop que estaria de número 2 al Vendrell. Però no van jugar les cartes com hauria haver d'estat.
ICV i EUiA també es mereixen que posin algú de la comarca amb sèries possibilitats. Jo penso amb l'Alfredo Valdivielso i la Yolanda. La veritat que no conec gaire més gent a part de l'Inglada de Banyeres.
A veure si els polítics són capaços de renovar una mica el tema. Que això sembla que sigui menys intocable que la monarquia. Au vinga. Si voleu que la gent voti poseu cares noves. Ja estic cansat del mateix aparador. Del PPC jo apostaria pel Miquel Àngel Pascual. Una de la vella guàrdia que encara està a la corda del poder a Bellvei. A veure que passa. No crec que PXC presentin ningú. Són massa intel·ligents per malbaratar esforços

2 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Hola! Em sembla que et puc aportar alguna informació, no massa cosa però exposaré aquells elements que conec.

Dissortadament, et puc assegurar que l'Ernest Benito no repetirà com a candidat del PSC a la llista del Congrés dels Diputats. M'agradaria poder-te explicar quin és el motiu però el desconec. Ara la proposta dels socialistes pel senat, és l'alcaldessa de Cunit, Judith Alberich.

És tot el que conec respecte la meva formació política, de la resta no em puc pronunciar ja que només disposo de rumors sense cap solidesa.

Cordialment,

Laia

Anònim ha dit...

Tens raó no ens presentem a les generals.

Però veien lo que han aconseguit els nostres polítics del Baix Penedés, hem igualat resultats sense presentar-nos.
Quina llàstima l´Helena.

dew