Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 12 de gener del 2008

Dos mossèns amb clergyman a un buffet xinès

Una de les facetes més modernes del clergat català l'he vist avui a un bufet xinès de Tarragona. Dos capellans vestits amb clergymans estaven avui sopant en un bufet xinès a Tarragona. Trobo molt bé que estiguin allí tranquil·lament en una taula sopant en pau. El que m'estranya que encara portin aquest uniforme que només els capellans més tradicionalistes encara conserven en la seva vestimenta. Eren tots dos joves. No crec que tinguessin ni 35 anys, però segurament seguint la roba que portaven possiblement tenien la mentalitat d'un de 80. Perquè avui en dia una de les coses curioses és que hi ha mossèns grans que són molt més moderns que aquests joves que surten del seminari. Hi ha molt fill de l'opus i similars que volen modernitzar l'església a la seva manera o sigui tornant a les catacumbes.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Segur que eren capellans? No eren pas en un assaig de carnaval? Ja no és habitual veure capellans amb aquestes vestimentes tan retro.

Què t'anava a dir ha dit...

Segur que ho eren. Feien tota la pinta. Encara que un s'assmblava molt a l'Oriol Grau del Terrat. Però no ho era.

Estela ha dit...

bé, tampoc és tan important la vestimenta. oi que ells sopaven en pau com dius tu? dons ja està, deixem que continuin així.Bon any.