Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 15 de setembre del 2009

Arenys, el primer pas per arribar a Ikea

També vull parlar del referèndum d'Arenys. Jo crec que encara que fos real a tot Catalunya no faríem res perquè llavors començarien les províncies i al final seríem cada barri independent. Arribaríem a la república d'Ikea. Però bé, pensem que som independents. Ens manaran els mateixos polítics que tenim? el que hem de fer és aquí i allà és intentar canviar la classe política i si som independents molt millor, gestionar les coses d'una altra manera i fer tant de seguidisme dels grans capitals i les grans empreses. Una mica més humans i independents, el món seria molt millor per tots plegats, però independència amb aquest patí no crec que sigui el millor.

3 comentaris:

Josep Manel Laliga ha dit...

I quin pati vols ? Tenim uns independentistes que s'ajunten amb uns socialistes, que s'auto anomenen catalans quan tothom sap que no ho son, i amb uns verds que avui son verds, demà marrons, passat demà grocs i demés incoherències. No sé, suposo que no entendré mai la política però crec que si aquí ens puguéssim auto governar un altre gall cantaria.

Maimónides ha dit...

Doncs jo crec que amb l'independència probablement guanyariem en autoestima però també patiriem a nivell econòmic, doncs assolint aquests estatus, hauriem de negociar l'entrada a la UE.

A més, per anar cap a un estat cal a més que hi hagin uns liders polítics amb carisma i sentit d'estat, i malhauradament, crec que en aquests moments no en tenim, d'aquests.

Potser ara som tots una mica Diógenes, qui buscava a plena llum del día amb una torxa pels carrers d'Atenes i quan li preguntaren què buscava, va respondre "un home intel·ligent".

Nosaltres busquem líders intel·ligents.

elbosquefantasma ha dit...

Bueno yo tengo una frase "El estado ya lo tenemos, ahora nos falta un país". Los Burócratas ya tienen su Matrix paralela. Ahora hay que rellenarla de contenido. ¿Habrá peajes? ¿Habrá menos impuestos a final de mes? ¿Qué pasará con las Diputaciones? ¿Y con las múltiples ventanillas?. Ya quisiera yo menos estado y más independencia personal, pero saben donde vivo.