Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 15 de setembre del 2009

Un lloc aconsellable de menjar ràpid és el Kebap de la Rambla del Vendrell

Noves experiències culinàries avui al Kebap Gust de la Rambla del Vendrell. M'havien parlat molt bé i al final he anat a comprovar el tema. Per 10,5 euros hem sopat dues persones com a reis. Realment això és el que triomfa a casa nostra, els xinesos estan perdent terreny en aquest mercat del menjar ràpid i barat. Us ho aconsello. Moltes persones ho prenen a casa.

4 comentaris:

Josep Manel Laliga ha dit...

Per mi els xinesos, bé, vull dir els restaurants xinesos ja poden desaparèixer tots. No m'agraden gens, hi desconfio totalment. I parlo per experiència.

gGlòria ha dit...

Tens tota la raó, Miquel,el Kebap te èxit he vist cues que donaven la volta al comerç que tenen a la cantonada, a casa meva els agrada,i si mirem la part dietètica és una menja molt saludable, encara que a mi personalment l'olor no m'agrada gents.

Pipo ha dit...

Hi han diverses raons de pes en aquest aspecte:
1.- El kebab (turc) o shawarma (Liban) no deixa de pertànyer a la nostra cultura, la mediterrània. Té, per tant, una familiaritat al gust del nostre paladar i no provoca un efecte de rebuig al nostre olfacte ni al gust.
2.- El menjar xinés (podriem incloure tot el menjar de països provinents del llunyà orient), tot i haver sofert una "adaptació" al nostre paladar, pot provocar aquest efecte de rebuig al nostre gust, no estem familiaritzats amb ell. Puc assegurar que els àpats, a Xina, solen ser diferents als que veiem aqui.
La mala fama que els restaurants xinesos tenen en quant a higiene i a productes se la van guanyar a pols durant molts anys.

elbosquefantasma ha dit...

Los de la Rambla han triunfado.