Noves experiències culinàries avui al Kebap Gust de la Rambla del Vendrell. M'havien parlat molt bé i al final he anat a comprovar el tema. Per 10,5 euros hem sopat dues persones com a reis. Realment això és el que triomfa a casa nostra, els xinesos estan perdent terreny en aquest mercat del menjar ràpid i barat. Us ho aconsello. Moltes persones ho prenen a casa.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
Per mi els xinesos, bé, vull dir els restaurants xinesos ja poden desaparèixer tots. No m'agraden gens, hi desconfio totalment. I parlo per experiència.
Tens tota la raó, Miquel,el Kebap te èxit he vist cues que donaven la volta al comerç que tenen a la cantonada, a casa meva els agrada,i si mirem la part dietètica és una menja molt saludable, encara que a mi personalment l'olor no m'agrada gents.
Hi han diverses raons de pes en aquest aspecte:
1.- El kebab (turc) o shawarma (Liban) no deixa de pertànyer a la nostra cultura, la mediterrània. Té, per tant, una familiaritat al gust del nostre paladar i no provoca un efecte de rebuig al nostre olfacte ni al gust.
2.- El menjar xinés (podriem incloure tot el menjar de països provinents del llunyà orient), tot i haver sofert una "adaptació" al nostre paladar, pot provocar aquest efecte de rebuig al nostre gust, no estem familiaritzats amb ell. Puc assegurar que els àpats, a Xina, solen ser diferents als que veiem aqui.
La mala fama que els restaurants xinesos tenen en quant a higiene i a productes se la van guanyar a pols durant molts anys.
Los de la Rambla han triunfado.
Publica un comentari a l'entrada