Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 21 de setembre del 2009

Per la independència de Catalunya al Vendrell

Crec que hem de buscar una entitat que organtizi un referendum per la independència al Vendrell. Seria una forma de potenciar la vila turísticament. Només amb periodistes ja ompliríem alguns restaurants. No oblidem que si alguns de dretes pensen en fer una mani pel Vendrell ja és un èxit total i a més tota la policia que vindria perquè no passes res. És que això dóna molt de si. A veure si alguns "Amics" d'alguna cosa ho fan i tothom hi surt guanyant. Ànims que tenim una economia molt fotuda en tots els sentits.

6 comentaris:

Jordi Voltà ha dit...

No és això, company, no és això...

JG ha dit...

Si hem de fer la consulta per promocionar la vila turísticament em sembla que la cosa perd tota la seva raó de ser... Els calers no ens donaran la independència, el que hem de fer és que Vendrell vegi en la consulta una forma de promoció de la democràcia.
Per millorar l'economia vendrellenca diria que hi ha millors formes de promoció.

Glòria ha dit...

El teu sarcasme, sempre em fa somriure.

el mèlich ha dit...

Heee, heeee, heeee.

Més que sarcasme, ho trobo un acudit força dolent.
si juguem amb coses de menjar ens poden venir unes bones cagarrines, que és el què hem patit sempre els catalans.

Ara al Vendrell no estan per aquestes labors, ja tenen feina amb La Lira (Perdó: Teatre municipal).
Acudit per acudit.
salut!
J. Mèlich

Josep Manel Laliga ha dit...

Amb la feinada que se'ls ve a sobre als periodistes si tants referèndums, perdó, consultes s'han de fer arreu del país, pot ser al Vendrell només hi vindran els locals i comarcals, que segur que cobririen l'esdeveniment tant bé com ho fan amb la resta d'actualitat.
De l'economia pot ser millor no parlar gaire, no sigui cas que algú vulgui gastar-se la pasta gansa en fer algun informe del seu estat. És que es veu que a part de referèndums, perdó, consultes també està de moda fer informes secrets...

Cesc ha dit...

Perqué no muntem una plataforma com a tot arreu i ens posem a treballar per convovocar aquest referendum. Ja sabem que els politics no tenen bemols per fero pero la gent normal si. ¡Visca Catalunya i visca els ciutadans de Catalunya¡