Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 19 de febrer del 2012

A Calafell, una rua per contentar tothom.

El Carnaval de dissabte a Calafell estava pensat per deixar a tots contents perquè anava de punta a punta amb una especial atenció als hotels de la zona amb volteta per donar vidilla al tema. Hi ha havia força gent, com sempre. Aquesta gent en altres èpoques potser s'haguessin quedat en alguna disco de la platja, però només tenien l'Onyx que és petit i al Louis Vega una mica més amunt. La gent de l'Alt Penedès s'ho curra en algunes carrosses que ja són classiques com la Múnia, Monjos i les Cabanyes. Aquí al Baix Penedès hi ha una mica més de tot, però en general no fem les carrosses dels nostrs veïns del Penedès. La gent s'ho va passar molt bé. Ara que cobrin i l'any que ve ens tornem a veure. Potsr més d'un turista amb tanta polèmica ha vingut a Calafell a veure que s'hi coïa. Tot ajuda.

1 comentari:

Blog de Segur ha dit...

Lamentablement heu patit la mala organització de quelcom que, abans de 2009, es feia sense problemes. Les carrosses passàven per El Vendrell i després venien a Segur.

Com s'arriba a fer-ho tan malament es quelcom que es podria preguntar al tandem olivellelvira però no tenen costum de respondre a res que no els agradi.

Ha estat be el carnaval de Segur però els diners gastats són una indecència en temps de crisi ja que les carrosses venien igualment sense tanta subvenció (600 euros per cadascuna si feien Segur/Poble/Platja)

Ja veurem després què passa amb la policia ja que van decidir cobrir el dia de carnaval i l'alcalde se'n fotia d'ells des de la finestra de l'ajuntament; potser tot queda en una altra promesa sense complir o el carnaval el tindrem al juny.