Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 16 de novembre del 2012

Gran proposta per aquest cap de setmana

ernat Deltell
Aquest divendres, a les deu del vespre, s'estrena la nova orquestra Camerata Eduard Toldrà en un concert que vol ser inoblidable. Dirigida pel director Edmon Colomer i amb Albert Guinovart al piano solista, la Camerata interpretarà obres d'Eduard Toldrà, de Manuel de Falla i, també, de Leonora Milà. Ha estat un any de feina de tot l'equip de El Far Blau que culmina ara aquest cap de setmana.
 Si no teniu entrades encara hi sou a temps. Són 16 euros per entrada (1 euro es destina al Tegar) que ens ajudaran a pagar aquest macroconcert en el qual hi conflueixen tants artistes de renom i casualitats temporals (50è aniversari de la mort d'Eduard Toldrà, Leonora Milà que celebra el seu 70è aniversari, estrena d'una obra dedicada a Maria Canals, estrena d'una nova orquestra...). En fi, què més us puc dir?

Espero poder-vos saludar demà al vespre personalment al concert. Per si voleu saber més coses demà divendres el Telenotícies Migdia es fa ressò del concert amb entrevista inclosa a  Edmon Colomer i Albert Guinovart.


Concert Miralls:
Divendres 16 de novembre a les 22 hores a l’Auditori Eduard Toldrà
Diumenge 18 de novembre a les 19 hores a l’Auditori Eduard Toldrà

Podeu seguir tot allò relacionat amb El far Blau així com la informació específica del concert Miralls a:

www.elfarblau.com / http://www.facebook.com/elfarblau / https://twitter.com/ElFarBlau