Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 22 de novembre del 2013

Aquest diumenge, dia 24/11, toca la Fira d'Albinyana

 Una bona excusa per conèixer Albinyana en una nova proposta que ja està consolidada. Un poble petit que gràcies a la crisis i a què la vida continúa normal no ha canviat el seu aspecte original. Allí sobre us espera amb aquesta forma diferent de passejar-se pels seus carrers. Us esperem.
Un any més, en temps d’olives i de paisatges impregnats dels colors de la tardor, arriba la Fira d’Artesania d’Albinyana. Enguany se celebrarà el proper 24 de novembre.
En aquesta edició podreu gaudir de les activitats ja habituals; com ara de la Trobada de Plaques de Cava, amb edició commemorativa; de més de 60 expositors i artesans; d’esmorzar i dinar populars; de tallers per a grans i petits; i d’animació al carrer.
Cal destacar les novetats que presenta la Fira aquest any:  l’esmorzar a la Societat amb tast d’oli novell de la Cooperativa d’Albinyana, el taller de marges de pedra seca, els passejos amb Ruquet Català, l’actuació dels capgrossos de la Societat d’Albinyana i les matinades a càrrec dels grallers La Cresta de la Canya.
Una festa popular en què els albinyanencs i gent vinguda d’arreu retroben els antics costums i també els valors de germanor i comunitat, sovint difícils de trobar en els temps que corren. Tot plegat gràcies a la col·laboració de diversos particulars i empreses locals, a més de l'Ajuntament d'Albinyana i l'Agrícola i Secció de Crèdit d'Albinyana.
Us convidem a què ens hi acompanyeu, i no fem bona la cita de Salvador Espriu “Maldem sovint per no fer res, per no deixar fer res i queixar-nos perquè no fem res ni ens deixen fer res”.  Trenqueu les cadenes, la rutina, i visiteu la Fira d’Artesania d’Albinyana. Us hi esperem!
Comissió organitzadora de la Fira d’Artesania d’Albinyana
Societat Recreativa Unió Albinyanenca

fira_artesania_albinyana@hotmail.com