dilluns, 26 de juny de 2017

El dilema LaxenbustoTenim un grup que són els laxen busto amb més de 30 anys de vida. Ara ja no tenim el Salva Racero que han quedat colegues, però sembla que no hi és. Llavors el proper dissabte tenim un concert amb la formació anterior amb el Pemi Fortuny de cantant i només faran una cançó puntual al Liceu per una petició especial. Llavors tenim el Peter Smith que ha tret un video en anglès d'un clàssic dels Laxen amb ells que l'acompanyen. Resultat: tenim un grup que no té cantant i prepara cançons o sí té cantant, però encara li costarà una mica cantar en català o sigui que no té cantant encara. L'anunci seria Laxenbusto busca cantant per nous projectes.
Entrarem en una nova etapa de la formació? el Salva era molt molt molt bo a la peu, però com tothom té les seves coses que han portat fins aquí. Un matrimoni de 6 amb discogràfica pel mig és molt complicat.
A veure si troben un cantant en català, mentrestant anirem sentint alguna en català pel seu primer lider o en anglès amb el Peter Smith