Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 15 de maig del 2009

Els Laxen són els reis de Razznatazz


Pas a pas. Concert a concert. Festa a festa i d’allau en allau de vibracions. El dissabte dia 18 era el torn de Navàs. Els Laxen tocaven en el territori Gossos, un dels grups amb qui han mantingut una millor relació al llarg dels 15 anys d’existència d’aquest grup manresà. El grup local Barra Lliure va començar a animar la pista amb les seves creacions i alguna versió en espanyol de grups prou coneguts com Barricada. Les seves peces eren bastant homogènies i tota i la bona voluntad els hi faltava un toc d’estil propi que els defineixi, però amb el temps tot es pot aconseguir.
Va ser un concert diferent on van repassar sobre tot les peces recollits en els dos darrers treballs marcats per la incorporació del nou vocalista. També van sortir temes claus com “Toca’m els ous Maria”, “La meva terra és el Mar” i l’emblemàtica “Miami beach” va cloure els esperats visos com també ho va fer a la sala barcelonina. El pavelló no era gaire gran i va estar molt animat en tot moment. Les persones que estaven en les primeres fileres van poder veure la força dels nous focus que es dirigien als seguidors més propers a l’escenari. Després de Torrelavit, un cop més s’ha demostrat que aquest grup ara per ara és dels que més gent reuneix en els seus concerts encara que sigui pagant. En el concert del passat dissabte juntament amb Pastora i els Whyskin’s van estar en plena forma i es van convertir en els més aplaudit Va ser els grans grans triomfadors d’aquesta festa del Club Tr3s C. La propera cita és el 30 de maig a Perpinyà. La seva música un cop més creua fronteres.

Article publicat al Diari del Baix Penedès el 15 de maig del 2009

1 comentari:

Maimónides ha dit...

Crec que et deixes que el proper divendres per la tarda els Laxen actuaran a l'esglèsia de El Vendrell, conjuntament amb el Cor Infantil "El Petit Estel", a benefici de l'orgue. Jo hi seré (les meves dues filles canten al Petit Estel) :-)