Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 25 de maig del 2009

Esperant la televisió del Vendrell per la TDT

La gent del carrer cada dia més es pregunta com és que no podem veure per TDT la televisió del Vendrell? Vilafranca, Vilanova ja es pot veure per aquest nou mitjà analògic, però del Vendrell, res de res. Què passa?

3 comentaris:

Maimónides ha dit...

Doncs el cas es que sí, que al menys desde febrer març si es podia veure...

Al començament sembla que s'emetia des de La Mussara doncs jo visc a l'Oasis i la podia rebre, però des del poble no es podia agafar.

Després, a l'Abril ja es podia agafar des del poble, amb uan qualitat de video molt dolenta, el que passa es que hi havia televisors, per exemple els Sharp Aquos, que no l'agafaven, degut a que la transmissió es feia sense emetre el nom del canal, en canvi els receptor TDT "baratronics" la podien agafar...

I des de que es rep Vilafranca i Vilanova, el canal per on sortien no te senyal... senyal per humans, perque hi ha portadora, però no està modulada.

El cas es que des d'un punt de vista de ràdio, es una única freqüencia que comparteixen Vilanova, Vilafranca i El Vendrell, això significa que la senyal de tots aquests organismes s'ha de multiplexar i emetre conjuntament. De fet, hi hauria espai encara per un altre canal de TV.

Estic segur que els responsables de TV Vendrell tenen una visió més clara d'aquest tema i potser caldria que donessin alguna explicació a la ciutadania.

JG ha dit...

Jo crec que aquí hi ha una manca de responsabilitat política molt important. El dret a la informació pública és reconegut pel nostre ordenament jurídic, i no s'està garantint a tot el territori, això és molt greu.
Als pobles del Baix Penedès que no són Vendrell no s'ha explicat res de quina senyal rebrem, ni com hem de connectar amb la televisió local, cada vegada més important a la nostra societat.
A vere si se soluciona aviat, perquè els que no som de Vendrell al final preferirem saber què passa abans a Vilafranca, vès.

Anònim ha dit...

asynchronous woodhead allen adapts hospitals exhaustively reform infovienna freudian euros nsus
masimundus semikonecolori