Al facebook he comentat que el rei dels entrepans hauria de ser el de beicon amb formatge i la cosa està tenint molt bona acollida. El tema menjar és un tema que aixeca molt interès i s'aprofita poc. És una llàstima que no volguem reconèixer el que realment ens motiva.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Com ja m'he pronunciat al facebook, prefereixo el llom amb formatge. Ara bé, també haig de dir que entre els bocates freds hi ha un que és imperial: tonyina amb olives i pebrots... increible!
Y con algo de la grasa del lomo,,,, que se pega al queso.......... es lo suyo.
que aproveche.
Bacon,,,, en que estaría yo pensando
Publica un comentari a l'entrada