Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 27 de desembre del 2009

Plou massa ?

Abans ens queixavem que no plovia. Ara ens haurem de queixar de què plou massa. Tot i que les pluges van ser normaletes. El tema que van ser dies de festa que aconsellaven quedar-te a casa. Per cert, tampoc no pots fer gaire gran cosa a part de quedar-te a casa. Tot està mig paralitzat. Avui fa un dia genial, espero que s'aguanti almenys per cap d'any que és la versió exterioritzada de Nadal on tothom esta a casa. Per cap d'any la gent se les pira.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

no ens podem queixar, que plou dia sí, dia no.
Bon any

el mèlich ha dit...

Delit d'estiu
el 28 de desembre, foc,foc, foc....

Una revetlla sense banderetes és com una Pantoja sense torero, o com el Vendrell amb un cello sense cordes i sense un castell de nou. Una revetlla sense banderetes és com una Judith Mascó amb les calces pixades o com la tele el Vendrell sense el Merèncio, com un Calafell sense Sanatori Marítim Sant Joan de Déu, com un Mèlich sens "CH" o com Bi sense Kini. Una revetlla sense banderetes sembla un ball de beneficència, o una puta sense rotonda i sense "P", o una platja amb sorra blava i un mar color merda. Una revetlla sense banderetes és un autèntic desastre.
Una revetlla sense banderetes és com un Arquímedes sense Eureka!, és com un Casellas sense Miquel, és com un capellà sense hòstia, és com un cul sense merda, és com una dona sense inseminar, és com una calçotada sense calçots, és com un orgasme sense sospirs, és com un Barça sense copes...
M’agraden les banderetes de revetlla.
No puc, no puc, imaginar-me una revetlla sense banderetes


J. Mèlich (Poeta post-post-modern)